14. heinäkuuta 2014

Vesillä ja luonnossa

Perjantaina mie olin vahtimassa yhtä syksyllä kouluun menevää lasta pari tuntia. Käytiin ostaa pillimehut ja jätskit ja kierrettii parit puistot jonka jälkeen mentiin sen lapsen kotiin hyppii trampoliinilla. Sitte pyöräilin 8 kilometriä kotiin ja pakkasin purjehuskamat reppuun ja kameralaukunki otin olalle.
Purjehittiin Pielisellä Pyhäsaareen ja takasin, semmoset muutama tunti oltiin vesillä. Mie otin aurinkoo keulassa, nukuin, luin, otin kuvia, söin ja pelasin puhelimella. Tässä muutama otos siitä reissusta.






Lauantaina ei sitte tapahtunut mitää erityistä, kävin salilla, hengailin kavereiden kanssa, poltin kasvoni auringossa, sain auringonpistoksen ja muuta tommosta perus meininkiä :D Eilen sunnuntaina mentiin perheen kanssa laavulle Kiihtelysvaaraan syömään, viettämään aikaa ja kuvailemaan. Oikein mukava päivä, varsinki ku se oli meiän perheen viimenen yhteinen vapaapäivä ennen ku miun veli lähtee takas töihin Britteihin :( Tässä tostaki reissusta muutamia kuvia :)










Eilen olin ihan järkyttyny ku vielä kaverin kaa mentiin kahville ja uimaan ja huomasin uimaan mennessäni että miulle on jääny rusketusrajat _nilkkasukista_ :D

Mutta tämä tällä kertaa, jatkan opiskelujani :) heissuliveiii!

- Aino :)

2 kommenttia: