7. heinäkuuta 2014

Kesäisestä päivästä nauttimista

Eilen iltapäivällä, kun miun vanhemmat meni purjehtimaan, mie jäin yksin kotiin. Aattelin et ei tästä tuu yhtää mitää jos oon koko illan vaan yksin kotona, joten laitoin Facebookiin että kuka haluis lähtee hengaamaan miun kaa. Puolen tunnin päästä olin sopinu mun kaverin kanssa että se tulis hakee minuu skootterillansa puolen tunnin päästä, ku oisin leikannu ruohon. Ruohon leikattuani vaihoin vaatteet kevyempiin, koska oli erittäin lämmin päivä.

Ku miun kaveri oli tullu hakee minuu, meinattii mennä Laulurinteelle, mutta koska pääteltiin että siellä takana on porukkaa juomassa, päädyttiinki menee keskustaa. Keskustassa käytiin ekana jäätelöt torikojusta ja syötiin ne Vapaudenpuistossa istuskellen ja naureskellen tyhmille jutuille. Syötyämme me lähettii rannalla, jonka nimeä en koskaan muista. :DD Siellä me sit mentiin yhen kiven päälle vaa istuskelemaan, kuvailemaan, ottaa aurinkoa ja juttelemaan sekä uittelemaan jalkoja viileessä vedessä. Tässä vielä muutamia kuvia eilisestä:










Ainii, ja miun veli tuli eilen kotii ku se opiskelee Briteissä :) Artun kaa vielä illalla hengattii ja syötii yhessä perheen kesken pitkästä aikaa koko porukalla. Nyt pitää taas rientää, tänään meen salille tekee "personal trainerin" (Lady Linen henkilökunnan jäsen) kanssa henkilökohtasen treeniohjelman miulle, sit meen kattoo kenkiä kauppoihin ja sit mennää miun äidin ja veljen kaa syömää jonnekki :)

2 kommenttia: