25. heinäkuuta 2014

Mökkeilyä

Heippa kaikki taas pitkästä aikaa! Tällä viikolla olin maanantaista tähän päivään (perjantai) meiän tuttujen mökillä mummin, iskän, äidin ja puolessa välissä viikkoo tulleen ystävän kanssa :) Miun mökkeilyyn kuuluu valokuvaamista (of course), saunomista, uimista, syömistä, chillaamista, ulkoilua, ruaanlaittoa ja perheen ja ystävien kanssa yhdessäoloa sekä arjesta irtiottoa. Tällä kertaa ohjelmaan kuulu myös - ikävä kyllä - ruotsin kirjotuksiin lukemista. Muutamia auringonlaskukuvia otettiin metsän ja järven rajalla, ja niihin oon erittäin tyytyväinen. Samalla pääsin vähän leikkimään valotuksilla ja aukoilla :)














Taas tulee tosi monikuvanen postaus, mutta ei voi mitää ku otin yhteensä 370 kuvaa XD Kaiken kaikkiaan oli erittäin kiva ja hauska (toisiks alimmasta kuvasta sen voi nähä) arkiviikko :)

Ja ettei kuvat loppuis kesken, tässä vielä pari kuvaa :)


Näissä tunnelmissa mennään eteenpäin :) Nyt oon kotona koulun alkuun asti ja siitä tottakai reippaana opiskelijana eteenpäin kanssa kotona, joten postauksia tulee useammin kun kerran viikossa :) Heippatiheii!


- Aino :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti