9. heinäkuuta 2014

Valokuvailua ja mökkielämää

Maanantaina me käytiin iskän kanssa ajotunnin aikana kuvailemassa Pielisellä joskus puol yhentoista aikaan illalla. Ai että ku oli kauniit järvimaisemat <3









Eilen tiistaina ei tapahtunu oikeestaan mitään erityistä.. Käytiin hoitamassa vähän asioita kaupungilla, syötiin torilla intialaista ruokaa, sit olin vaan koneella ja myöhemmin tehtiin äidin kanssa muurinpohjalettuja. Myöhäisiltana/yönä katottiin vielä iskän kaa Saksa - Brasilia- jalkapallopeli ja oli kyllä melkosen mielenkiintosta kateltavaa se.

Tänään mentiin iskän ja miun setien omistamalle mökille saunomaan, syömään, kalastamaan, uimaan ja viettämään aikaa. Käytiin äidin kanssa kalastamassa ja tunnin saalis oli kaks säälittävän pientä ahventa, jotka sit loppujenlopuks heitin metsään lintujen syötäväks. Kaikin puolin hauska päivä oli, vaikka ite mökkipaikka on aika alkeellinen. Kuvia tottakai otin, oltiinhan me metsän keskellä ja maisemat oli hienot :)






Näillä mennään tällä kertaa. Tässä lopuks vielä mainostan, että jos tykkäätte miun blogista, käykää toki tykkäämässä tän blogin virallisesta Facebook- sivusta: https://www.facebook.com/justatinylittlegirl?fref=ts :) (en osaa tehä tästä linkkiä, joten deal with it ja kopioikaa ja liittäkää tää osote :D )

- Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti