20. heinäkuuta 2014

Kavereiden tapaamista

Heippa kaikki! Anteeks että tässä blogissa ei oo tullu mitää uusii postauksii melkee viikkoon. Tämä johtuu yksinkertasesti siitä, että olin neljä yötä putkeen poissa kotoa.

Keskiviikosta torstaihin olin kaverin mökillä kaverin ja hänen koiransa kanssa. Me pelailtiin, saunottiin, tehtiin ruokaa, uitiin, oltiin yhessä, juteltiin ja hengailtiin :) Tässä muutamia kuvia tuosta reissusta :)







Miun oli tarkotus mennä tän kaverin mökiltä vaan torstaista perjantaihin toiselle kaverille, mutta koska hän ois jääny yksin kotiin viikonlopuks (ellei kissoja lasketa), päätin jäädä pitämään seuraa. Niinpä sitte olin kolme yötä putkeen saman kaverin luona yötä ja hauskaa oli :D Tehtiin ruokaa, katottii leffoja sekä telkkaria, valvottiin, nukuttiin pitkään, leikittiin kissojen kanssa, kuunneltiin musiikkia, kuvailtiin ja juteltiin :) Kivaa oli nähä Jasminia pitkästä aikaa, ei oltu nähty koko kesänä ollenkaan :3 Tässä vähän kuvia tostakin reissusta. Luontokuvat otettu Utranharjulta. Suosittelen erittäin lämpimästi kuvailemaan siellä, mielettömän kaunista :)










Tiiän et tähän tuli toooosi monta kuvaa, mutta en osannu karsia enempää :D Tässä taas voi seurata muutaman päivän tauko, syystä että mennään äitin, iskän ja mummin kanssa tuttujen mökille Kaaville perjantaihin asti :) Kuulemiin!

- Aino :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti