15. syyskuuta 2017

Mietiskelyä tulevaisuuden suhteen

Oon miettinyt vime aikoina aika paljon, että mitä teen nyt, kun valmistun joulukuussa. Yks vaihtoehto ois jatkaa nykysessä työpaikassa henkilökohtaísena avustajana. Toisaalta, en saa todennäkösesti niin paljon tunteja, että saisin maksettua laskut. Tonen vaihtoehto ois alkaa ettimään kunnolla töitä. Mut sittaas jos ja kun haen taas opiskelemaan keväällä, niin en tiiä onko järkee olle vakitöissä vaan puolta vuotta. Sitä paitsi lähihitajista taitaa ola tällä hetkellä aika vähän pulaa täällä Pirkanmaan alueella. Ainakin kun oon kattonut netistä avoimia työpaikkoja, niin ei meinaa löytyä. Mutta eiköhän tää selviä tästä pikkuhiljaa.

Toinen mietinnän aihe mulla on ollut se, että jäänkö tähän asuntoon asumaan, kun tän kämpän päävuokralainen valmistuu keväällä ja jatkaa muualla päin. Toisaalta tekis mieli jäädä tähän, koska tää on niin hyvällä paikalla ja hyvän hintanen. Mut sit taas kun tää on aika pieni asunto, ja mulla on lisääntyny tavaran määrä tässä vuoden aikana kun oon tässä asunut. Meinaa olla aika vaikeeta saada kaikki tavarat mahtumaan vaatehuoneeseen. Varsinkin nyt kun yläkerran häkkivarastot on remontissa. No, kai tääkin asia selviää, kun kerkeää ja jaksaa miettiä asioita kaikista näkökulmista, ja kun tuo työasiakin selviää.



Tää kouluviikko on ollu tosi kiva. On harjoteltu vähän hierontaa ja matalataajuista sähköhoitoa. Tänään pidettiin yhdessä kehitysvammaisten toimintakeskuksessa toimintapäivä. Oli rentoutumispiste, musiikkipiste, liikuntapiste ja leivontapiste. Ite olin pitämässä parin luokkalaisen kanssa rentoutumispistettä. Meille oli varattu kaks tilaa. Toisessa oli kampauksien tekoa, kynsien lakkausta ja kasvomaalausta sekä toisessa oli hierontaa, lyhyitä tarinoita ja rentouttavaa musiikkia. Oli tosi kiva päivä, vähän erilaista kun perus tunnilla istumista ja luentojen kuuntelua. Siinä sai itsekin vähän irtiottoa arjen kiireistä ja stressistä. Hyvä tapa alottaa vapaa viikonloppu.

Mun viikonloppu sisältyy todennäkösesti pitkälti itsenäisten koulutehtävien teosta, siivoamisesta ja pariin lääkekokeeseen lukemisesta. Silti koitan vähän myös rentoutua ja ottaa omaa aikaa. Hyvää viikonloppua teillekin, koittakaa rentoutua!

- Aino :)

1 kommentti:

  1. Hae vaan niitä lähihoitajan töitä valmistumisen jälkeen! Jos sairaanhoitajaksi haluat niin siitä ei ole kuin hyötyä :) tuskin tulet vakituista työpaikkaa saamaan heti kun nykyään pitää useampi vuosi töitä määräaikaisena tehdä ennenkuin vakituisen työpaikan saa. Ellei käy superhyvä tuuri. Vaikka työtilanne näyttäisi huonolta niin aina on keikkalaisille ja sairaslomantekijöille tarve jossain. Usein se eka työpaikka irtoaa työharjoittelupaikkojen kautta joten aktiivisuutta peliin ja eikun esimiehen juttusille :)

    VastaaPoista