18. toukokuuta 2015

Springfest ja mahtava maanantai

Mooi kaikki!

Tosiaan, olin viikonlopun Seinäjoella Springfest- nimisessä tapahtumassa. Näin kavereita, tutustuin uusiin ihmisiin, valvoin pitkään ja söin yhtä paljon nuudeleita mitä oon koko elämäni aikana yhteensä syöny nuudeleita :D Junamatkat oli pitkät ja tuskaset, kaks vaihtoo ja 7 tuntia menomatkalla ja kaks vaihtoo ja 7 ja puol tuntia tulomatkalla :D Olin kaverilla yötä ja siellä yöpy miun lisäks 4-5 muutaki tyttöö joten menoo ja meininkii riitti :) Ite tapahtuma oli Seinäjoen helluntaiseurakunnalla. Siellä oli puhujia, ylistystä ja todistuksia. Aivan mieletön viikonloppu takana <3 Tässä sieltä muutamia kuvia :)





 
Kuuluisa brunssilippu
 
Nam
                                                  
Tulin täyteen :D

Junamatkat on hajottavia

Sato nii otin puhelimella tällasen taiteellisen kuvan :)
 
Otsikon toinen osa, mahtava maanantai, tarkottaa sitä, että tänään tuli viralliset ylioppilastulokset.... *rumpujen pärinää...* MIE PÄÄSIN YLIOPPILAAKS!! Sen kunniaks päätin käydä jäätelöllä SpiceIcessa :) Tän kunniaks käydään perjantaina kaverien kanssa Martinassa syömässä :)

Namnam :3

Tässä vielä meiän viikonlopun porukka paria lukuunottamatta :) <3
 
Miulla alkaa huomenna autokoulun kakkosvaihe :o Apuaa kauheet paineet :D Sitte valmistellaan taas lakkiaisia :) Mahtavaa tätä viikkoa kaikille!
 
- Aino :)

5 kommenttia: