31. toukokuuta 2015

Lakkiaiset

Mooi!

Eilen oli lakkiaiset. Fiilikset oli onnelliset, surulliset, haikeet, helpottuneet ja innostuneet :D Eli aika lailla laidasta laitaan oli tunnelmaa :) Oli itkua, naurua ja menneiden muistelua.

Miun lakkiaispäivä alko siitä, kun heräsin klo 5.50 ja menin suihkuun. 6.30 olin hiukset kuivana oottamassa kampaajaa, joka tuliki ihan hetken päästä. Kampaus oli valmis klo 8.20, jonka jälkeen alotettiin meikki, joka oli valmis klo 9.15. Sitten mie söin, puin ja lähin koululle. :)

 
 
Koululla jännitettiin yhessä kaverien kanssa ja mietittiin sitä et mitä jos kaatuu tai pyörtyy tms. :D Sitten mentiin parijonoon käytävään, josta sitten kymmeneltä lähettiin kävelemään juhlasaliin omille paikoille, jossa laulettiin pari laulua ja alotettiin lakkien ja todistusten jakaminen. Kun oli meidän rivin vuoro nousta penkeiltä ja mennä oottamaan oman lakin ja todistuksen hakemista, mie tärisin ihan hulluna :D Mietin vaan itekseni että "Älä kaadu, älä pyörry, älä oksenna". Loppujen lopuks miun lakin hakeminen, kättelyt ja portaiden kävely alas korkokengillä meni hyvin :) Sit ku menin takas istuu paikalleni nii tärisin taas jostain syystä :o Kun saatiin laittaa lakit päähän ja meidät julistettiin virallisesti ylioppilaaks, se tunne oli ihan mahtava ja epätodellinen. Sitten oli vuorossa rehtorin puhe. Siinä kohassa en vielä itkeny, enkä kuoronkaa biisin kohalla, ihme kyllä. Mutta sitten ku tuore ylioppilas puhu puheen, en voinu enää pidätellä itkuu. Onneks en ollu ainoo joka itki et minuu ei kukaan tuijotellu. Ylioppilaan puheen jälkeen oli vielä yks lauluesitys ja matkaan lähettäminen, jonka jälkeen marssittiin viimestä kertaa ikinä koulun juhlasalin ovista ulos Karjalaisten laulun tahdissa. Siinä oli päällimmäisenä tunteena haikeus.
 
Virallisen tilaisuuden jälkeen mentiin halaamaan opettajia ja valokuvailemaan ulos :) Sieltä mentiin omilla kyydeillä Elielinkadulle oottamaan joensuun lukioiden yhteistä tilaisuutta Vapaudenpuistoon. Vapaudenpuistossa oli orkesterimusiikkia ja puheita. Sieltä käveltiin muutama kortteli sankarihaudoille, missä jätettiin ruusut ja sit saatiin lähtee omiin juhliin.
 


Kulkue


Rakkaat tytöt <3
 
 
Olin kotona noin klo 13.50 ja ekat vieraat tuli aika tasan klo 14 :D Että en oikee kerenny hengittää siinä välissä. Juhlat kesti noin klo 22.20 asti, jolloin viimeset vieraat lähti.

Nams <3


Ruusu :3

Pianon päällä oli kiitoskorttikuvat näytillä :)


Alkumaljat :)
 
Pätkikset <3

Naminami :3


Ruusuja :)


 
Tosiaan tänään tulee víelä parisenkymmentä vierasta klo 16 eteenpäin. Seittemältä meen kirkolle yhteen kesänalotustapahtumaan :) Näillä mennään eteenpäin, hyvää loman alkua niille joiden loma alko! :)
 
- Aino :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti