21. toukokuuta 2015

Koripallorikas alkuviikko

Moikka kaikki!

Tiistaina olin kattomassa Kataja Basket - Bisons - koripallo-otteluu (olin siis Joensuun Katajan puolella). Kyseessä oli ratkaseva finaalipeli. Peli oli tosi mielenkiintonen ja jännittävä. Muutamasta tosi epätoivosesta pelitilanteesta huolimatta Kataja voitti ensimmäisen Suomen mestaruutensa ikinä!! Siellä oli sellanen meininki että ei huhhuh :D Mehtimäen jäähalli ihan täynnä porukkaa ja kaikki (paitsi Loimaan Bisonsin kannattajat) taputti seisaallaan. Tässä tän mahtavan ottelun lopusta pari kuvaa ja video :)


 
Meininki oli kova :)


Eilen keskiviikkona miun kaveri tuli meille yöks. Ennen sitä tein pihatöitä, karistelin muurahaisia niskastani (koska pensasaidassa oli muurahaisia :))) ) ja kävin suihkussa. Kun Tanja tuli meille, käytiin kaupassa, tehtiin pizzaa ja katottiin leffa sekä tietysti syötiin pizzaa.


On olemassa pieni mahollisuus että tykkään sinihomejuustosta :D
 
 
Elokuvan kattomisen jälkeen hengattiin vaan miun huoneessa, katottiin pari ohjelmaa läppäriltä, vaihettiin vaatteet, käytiin syömässä iltapalaa ja mentiin nukkumaan. Ei vaiskaan!! Oikeesti spämmittiin meiän kaveriporukan WhatsApp- ryhmään 600 viestii kahestaan aamuyöhön asti :D Oli hauskaa.
 
Tänä aamuna herättiin siinä kymmenen aikaan mutta noustiin vasta vähä ennen yhtätoista. Mentiin aamupalalle ja katottiin viel yks leffa. Sit saatoin Tanjan bussipysäkin lähelle ja poikkesin ite mummilla ja kävin kaupasta mummille tavaroita. Sitten kävelin kotiin, katoin telkkaria ja lähin torille. Torilla oli Katajan voittojuhla :) Siellä oli pari puheenvuoroo, sit Katajan pelaajat, manageri, päävalmentaja, hieroja sun muut kutsuttiin aplodein lavalle ja lopuks oli viel pari musiikkiesitystä. Tässä sieltäki pari kuvaa ja videoo :)
 



Asiallinen biisi! :D
 
Torilta pyöräilin kotiin, tiskasin ja nyt kirjotan blogia. Tänään pitäs vielä soittaa mummille, kattoo juna-aikatauluja ens viikonlopulle ja kirjotella Facebookissa noin 30 nuorelle lakkiaiskutsut.
 
Huomenna meen kuntosalille, hammaslääkäriin ja sit on autokoulun kakkosvaiheen teoriatunti. Näiden jälkeen mennään viel koulukaverien kaa syömään Martinaan. Huhhuh mikä päivä tulossa :D
 
Ainiin! Se miun piti vielä sanoo, että liitin tähän tosiaan ny ekaa kertaa ikinä videoita, joten älkää tuomitko, jos ne ei tullu kunnolla :D En oo mikää tekniikan ihmelapsi :D
 
Mutta joo. Nauttikaa loppuviikosta! Kirjottelen kunhan kerkeen :D
 
- Aino :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti