14. marraskuuta 2014

Tulevaisuuden suunnitelmat

Nonniiih nyt kerkiän kertoo teille miun tulevaisuudensuunnitelmista.

Mie siis oon aina halunnu toimii lasten kanssa. Oon vahtinu lapsia ja sillee aika paljon. Aluks mie halusin olla perus luokanopettaja, mutta myöhemmin mie tajusin että alle kouluikäset on se miun juttu. Miks en menny amikseen yläasteen jälkeen? Koska en ollu ihan varma vielä ammatista, et onko se lastentarhanopettaja, sosionomi vai lähihoitaja. Noh, lukion ykkösen ja jopa kakkosen ajan mie mietin et voisin keskeyttää lukion ja siirtyy amikseen, mut jostaki syystä halusin vielä miettiä asiaa. Nyt vasta abivuoden aikana mie oon saanu selkeyttä suunnitelmiini, ja oikeestaan tänään ku oli abipäivä yliopiston kampuksil, tajusin että haluun olla sosionomi.

Joten, aion hakee sosionomiks varmaan Lappeenrantaan, Tampereelle ja etelään. Ja sit joskus ku oon valmistunu nii yritän päästä päiväkotiin töihin.

Sellasta tänään. Tää nyt oli aika lyhkänen päivitys ku ei oo fiilistä kirjottaa tai laittaa kuvia. Ens kerralla sitte :)

- Aino :)

6 kommenttia:

  1. mitkä arvosanat sait syksyn yo kokeista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain pitkästä ruotsista vahvan A:n. Oon suht tyytyväinen. Halusin ruotsin vaan läpi ettei tarttee uusia

      Poista
  2. ootko miettiny et mitä teet jos et pääse kouluun?

    VastaaPoista
  3. Miks et haluis vaikka lastenneuvolaan töihin tai ihan lasten lääkäriks? Saisit parempaa palkkaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska en tykkää pistellä toisia piikeillä ja antaa rokotteita. En haluu nähä kauheesti verta koska se ällöttää minuu. Ja haluun nimenomaan päiväkotiin tai ala-asteelle.

      Poista