6. marraskuuta 2014

Miun huone

Tänään sain vihdoin aikaseks ottaa kuvia miun huoneesta. Miulla on sellanen huone, jossa on vino katto. Tän takia miun huonetta on tosi vaikee sisustaa uusiks. Mutta tässä niitä kuvia:

 
Yleiskuva miun huoneesta ovelta päin :)

 
Miun sänky, jonka päällä on sellanen päiväpeitto, jonka miun äidin tuttava on tehny ja joka on ollu miulla tosi kauan. Vaaleen tyynyn vieressä on kaks miun rakkainta pehmolelua :3


 
Tän kuvan ja ylemmän kuvan taulut on miun sängyn yläpuolel seinäl. Ylemmät Ikeasta ja alemman ostopaikkaa en muista.

 
Ylhäältä alas: koruhenkari, ostettu Joensuun Taitokorttelista, yöpöytä, ostettu iät ja ajat sitte jostaki (ollu miulla varmaa aina) ja Aino -tossut :)

 
Korut lähempää
 
 
Lipasto, jonka päällä lamppu, rannekorut, korvikset, kynttiläkoriste, Eiffel- torni muistona Pariisista, Totoro- koriste muistona Japanista, pari korttia, lämpötilanäyttö ja sydänrasia.
 
 
Nojatuoli, jonka päällä on pari tuliaisena tai lahjana saatua nallea. Nojatuolin vasemmalla puolella on korissa laukkuja ja parissa laatikossa mm. Aku Ankkoja. Nojatuolin päällä on myös sopivan pinkki aamutakki.

 
Nojatuolin ja työpöydän välissä oleva peili.

 
Työpöytä, jossa on lamppu, pari nallee, herätyskello, kortteja, läppäri, kaverikuva, kynttilä, sälärasia, muistilaput, kaiutin, peili, nitoja, kyniä, kirjoja ja lehti.

 
Työpöydän oikeella puolella toisella seinällä oleva kello.

 
Kellon alapuolella oleva lipasto, jossa on nalle (taas), kaiutin, cd-soitin/radio, cd-levyjä ja laatikossa kaikkee sälää.


 
Kirjahylly, josta ylhäältä katottuna kaverikuva ja partioryhmän kuva, wanhojentanssikuvia, matkamuistoja, säästöpossu, neulatyynymuffinssi, koulukirjat, kameran jalusta, objektiivin laatikko, neulekori, sanakirjoja, kirjoja, valkeessa laatikossa cd-levyjä, koti, jossa on piilolinssejä ja peili, silmälasikoteloja, aurinkolasit, keittokirjoja ja partiokansio, kameran laatikko, kouluvihkoja, sanakirjoja, valkosissa kirjakansioissa lehtiä ja tärkeitä papereita ja sitte alimman hyllyn oikeessa laidassa on koulukansioita. 



 
Parit koristeet ja korunpidikkeet

 
Nalle :3
 
Miun huoneesta kaikki muut huonekalut paitsi yöpöytä on muuttunu tän reilun 10 vuoden aikana mitä ollaan asuttu tässä.
 
 
 
Sain eilen uuet lasit :3 Tykkään niist tosi paljon :)
 
Tässäpä kaikki täl kertaa, moikkaa :)
 

- Aino :)

3 kommenttia:

  1. Sullon ihanii kaikkii korutelineitä! Varsinki too henkari! Voisin polliä sen ;3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Riikka <3 :D Tänne vaa Joensuuhun ostaa sellane henkari >:D

      Poista
  2. Hei! Olen pitkään etsiskellyt kyseistä kelloa tai edes jotain sen tapaista, et sattuisi muistamaan mistä olet hankkinut?! Google ohjasi jostain syystä tänne sivustolle..
    Terveisin erittäin epätoivoinen kellofriikki :D

    VastaaPoista