11. marraskuuta 2014

Perus elämää ja kuvailua

Heippa kaikki!

Koska viime keskiviikkona en onnistunu teoriakokeessa, kävin lauantaina uusiks siellä. Pääsin läpi <3 Lauantaina myös käytiin kaverin kanssa valokuvailemassa tos lähimetäs :) Tässä siitä reissusta kuvia:


   



Sunnuntaina käytiin äitin ja iskän kanssa syömässä isänpäivän kunniaks ja sen jälkeen mentiin mummin ja ukin luo. Loppuillan hengasin vaan omissa oloissani ja kävin alhaalla syömässä ja pelaamassa biljardia iskän kaa.

Eilen maanantaina mie olin koulussa klo 9.30-15.45. Sen jälkeen tulin kotii ja tein läksyt. Ja olin koneella :)

Tänään tiistaina olin koulussa klo 9.30-12.15. Sen jälkeen miulla oli liukkaanajoharjotus liukkaanajoradalla. Olipa pelottavaa luisuu siellä ja yrittää pysyy jotenki tiellä ja hengissä. Mutta oli se loppujen lopuks ihan hauskaa :) Liukkaanajon jälkeen käytiin vielä ajamassa vähän ja sit jäin keskustaan ja menin salille treenaamaan. Salitreenin jälkeen menin kaveria bussipysäkille vastaan ja mentiin kaverin kanssa kaupungille ostelee tarpeellisia tavaroita ja syömään ja nauramaan SubWayhyn. Ihme ettei saatu porttikieltoa sinne ku oltiin nii kovaäänisiä ja naurettii iha sairaasti siel XDD Mie ostin uudet farkut, psykologian kertauskirjan, Natural Coden ripsivärin, puuterin ja meikkivoiteen sekä suklaata koska miulla oli 70 senttiä käyttämättä Punnitse&Säästä:n lahjakortista.

Sellasta tällä kertaa. Tänää myös sain kevään ylioppilaskirjotuksiin ilmottautumislomakkeen. Vähä jännää et vaan neljät kirjotukset ja sit koulu on ohi ja alkaa jatko-opiskelupaikasta ja pääsykokeista stressaaminen. Ja muutosta ja kaikesta. ÄÄÄKSSS!!! No mutta onneks niitä kerkee miettii myöhemmin. Nyt jatkan psykologian lukemista.

- Aino :)

2 kommenttia:

  1. voitko tehä postauksen et mitä aiot tehä lukion jälkeen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai :) Laitan heti ku tän loppuviikon pahimmat kiiree on ohi :D

      Poista