23. elokuuta 2014

Valokuvailusta

Moii kaikki :)

Tällä kertaa aattelin kertoo vähän miun rakkaasta harrastuksesta, valokuvaamisesta. Elikkä oon oikeestaa siitä asti ku sain ekan digikamerani, ollu kiinnostunu valokuvaamisesta, eli jonku 5 vuotta :) Aluks kuvailin tosiaan sellasella huonolaatusella digikameralla muutaman vuoden, kunnes sain reilu vuos sit Canon EOS 1100D:n :) Sillä sitte kuvailin aina ku oli aikaa eli muutaman kerran viikossa kävin ulkona kuvailemassa. Tässä miun ekoja kuvia järjestelmäkameralla





Ekan kerran kunnolla innostuin valokuvaamisesta järjestelmäkameralla, ku mentiin äitin kanssa viime vuoden syyslomalla Lissaboniin lomalle :) Siellä otin parisataa kuvaa joista oon jokasesta ylpee. Tässä muutamia parhaimpia kuvia siitä reissusta :)





Seuraavaks kuvailin sit ihan huviksee vaa, ei ollu mitää erityistä. Oli jouluu ja uutta vuotta mutta ei mitää erityistä tapahtunu.




Tän vuoden alussa ei taaskaa tapahtunu mitää erityistä, olin kaverien kaa ja sillee ..






Hiihtolomalla oltiin tuttujen mökillä ja siellä mentiin sitten kuvailemaan järven jäälle :) Sieltä tuli ihan mielenkiintosia kuvia :D




                                          Huhtikuussa kuvailin vaan vähän :)



Seuraava isompi juttu oliki jo Lontoon opintomatka toukokuussa, jossa kuvailin paljon:





Ny kesän aikana oon kuvaillu ulkona, tuttujen mökillä, Turussa, veneellä ja muutenki luonnossa :) Kesän alussa sain ekan kunnon objektiivini, Tamronin 90mm:sen macron :) Sil oon kans kuvaillu suht paljo.





Tässäpä vielä eiliseltä illalta kuvia kun oltiin iskän kaa kuvailemassa auringonlaskua ajotunnin ohessa :)






Jos joku kysyis miulta että mitä mie saan miu kuvailuharrastuksesta, sanoisin että tää on miun tapa rentoutua, toteuttaa itteeni ja olla luova :) Jotenki huomaa miten paljon on kehittyny kuvaajana vuoden aikana. Saas nähä millasia taitoja aika tuo tullessaan :)

Tiiän et tää postaus oli ihan ylipitkä ja kaikki ei välttis jaksa lukee/kattoo näi pitkää kuvapostausta mutta aattelimpaha vaa kertoo miun harrastuksesta. Nyt tiiätte vähä enemmän miusta. Tässäpä tää tällä kertaa, moimoiii :)

- Aino :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti