2. elokuuta 2014

Turistina Savonlinnassa

Heippa taas :)

Torstaina ajeltiin miun vanhempien kanssa Savonlinnaan. Mie ajoin tunnin ja 15 minuuttia, kunnes en enää jaksanu ajaa, koska silmät ja kädet väsy. Just ku mie olin vaihtanu iskän kaa paikkoja ja oltiin lähetty ajamaan, alko kauhee tuuli ja sade. Miettikää mikä tuuri! Oon varma että jos mie oisin ajanu siinä kelissä, oisin varmasti ajanu ojaan. Puut ja lipputangot taipu, yks puu oli kaatunu tielle tukkien neljän kaistan tiestä kolme kaistaa, tiellä oli muutama sentti vettä. Voin sanoo että pelotti. Ajettiin ensin miun sedän ja sen kihlatun luo iltateelle. Parin tunnin sedällä olon jälkeen ajettii meiän tutuille yöks.

Aamulla lähettii puol yhentoista aikaan Savonlinnan keskustaan päin. Siellä sit tutustuttiin muutamaan risteilyvaihtoehtoon, käytiin Taitokorttelissa, syötiin aidot savolaiset lörtsyt, ostettiin juomiset ja mentiin risteilylle. Risteilyn jälkeen haettiin miun reppu autosta, käveltiin Matkahuoltoon kysymään bussilipuista Joensuuhun, syötiin kiinalaista ja sit mie lähin kotiin. Yhen päivän aikana otin yhteensä yli 300 kuvaa, joten kuvien valikoinnista tulee erittäin mielenkiintosta :D Antakaa anteeks, tulee monta kuvaa taas :(












Tänään 2.8 käytiin kaverin kanssa Subway:ssä syömässä, osteltiin kirjoja ja muita tarvikkeita kouluun, käytiin Coffee Housessa, etittiin kaverille kenkiä ja lopuks syötii mansikat :) Tässä tän päivän ostokset Suomalaisesta Kirjakaupasta. Ehkä näillä pärjää ekan jakson....?


Näin tällä kertaa, tänään mennään viel kaverien kaa rannalle, saa nähä otanko kameran mukaan :)

- Aino :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti