16. elokuuta 2014

Läksyjä ja ... läksyjä

Heei kaikki ja anteeks tää melkeen viikon hiljasuus :(

Oon ollu koulussa, tehny läksyjä, ollu kaverien kaa, käyny salilla ja vähän valokuvaillu. Tällane tylsä elämä miulla on arkisin :D Eilisestä sen verran että olin koulussa tunnin, tultiin meille kaverin kanssa, imuroin ja pesin vessat ja lähettii ajamaan pyörällä kaverille semmoset 7 kilometriä :) Kaverilla syötiin kakkua, jonka miun kaverin pikkuveli oli tuonu koulusta. Sen jälkee vaa katottii telkkarii ja sit syötii ruokaa. Syömisen
jälkee mie lähin kotii pyöräilemään ja matkalla ostin ABC:ltä Sami Hedbergin DVD:n :D Kotona tiskasin ja siivoilin, kunnes lähettii iskän kaa ajotunnille ja hakee äitii ku äiti oli reissussa :) Sitte ku oltiin kotona, syötiin ja mentiin nukkumaan :)

Keskiviikkona oli nii hieno taivas illalla että oli pakko käyä ottamas muutama kuva. Menin vähä liia myöhää sinne, joten kuvista tuli vähä huono :/ Mut tässä pari kuvaa siitä kuvailusta :)








Ei muuta tällä kertaa, ja hei laittakaas miun blogin Facebookin sivulle johonki blogipäivitykseen aiheita, joista voisin kirjottaa. Linkki sille sivulle löytyy tästä :)

Moikkaaa ja hyvää viikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti