10. elokuuta 2014

Koulua ja viikonloppua

Heeii! :)

Perjantaina miulla oli vaan matikan tunti, ja senki jälkee olin ihan kuolemanväsyny :D Sen jälkee menin kaverille koulun jälkee tekee läksyjä ja hengaamaan :) Sit menin kotii, tehtii iskän kaa vähä pihahommii ja sit mentii ajotunnille jonka jälkee olin vaa loppuillan kotona (muistaakseni).

Eilen lauantaina tein ulkohommii pari tuntia, sit vaa olin ja sitte mentiin meiän seurakunnan leirikeskukseen kaverien kaa syömään ja saunomaan :) Sitte käytii hakee yks tyttö mukaan messiin, kävin ottaa iskän läppärin kotoo ja sit vuokrattii pari leffaa ja ostettii ruokaa. Sen jälkee ajettiin kaverin kämpille ja katottii leffoja neljään asti aamulla :D Nukkumaanmenoaika semmone mukava 4.40 :D Tässä muutama kuva siitä reissusta :)










Tänää sunnuntaina heräsin vähä ennen kahtatoista, menin suihkuun, katoin telkkarii, söin ja meikkasin. Sit mentiin porukoiden kaa pizzalle ja mie sain ajaa kolme kertaa autoo :p Sit oon vaa ollu ja lukenu ruotsia kotona :) Huomenna kouluun, ois ruotsii, tuplahypäri, koulukirkko, matikkaa ja tanssitunti :) Tämmöstä tänää, ens kerral jotai muuta :)

- Aino :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti