5. helmikuuta 2015

Ulkoasun muutoksia ja stressin lieventymistä

Heiii kaikki!

Kuten huomaatte, muutin miun blogin ulkoasun tänään astetta talvisemmaks :) Oon taistellu tän ulkoasun kanssa varmaan kaks viikkoo jo :D Halusin laittaa taustakuvaks jonkun miun itte ottaman kuvan, mut kaikki kuvat oli koko ajan bloggerin mielestä "liian isoja"..... :o Loppujen lopuks päädyin tällaseen valmiiseen kuvaan ja oon ihan tyytyväinen tähän :)

Mutta kuulumisiin... Miulle kuuluu hyvää, tänään oli tekstitaidon yo-koe, joka oli miun mielestä yllättävän helppo. Sain tehtävät tehtyy noin 4 tunnissa :) Jos tätä tekstiä lukee joku abi, nii mie tein tehtävät 3, 4 ja 5 :) Ku olin ollu koulussa tarpeeks kauan ja jauhanu kaverien kanssa tosta tekstitaidosta tarpeeks kauan, menin bussilla keskustaan ja ostin lyijyjä. Sit kävin kuntosalilla ja suihkussa :) Sen jälkeen tulin kotiin bussilla ja linnottauduin tähän telkkarihuoneeseen ja otin läppärin mukaan ja tässä oon ny vaan rentoutunu :)

Tosiaan, tässähän saa ny rentoutua huomisen päivän. Lauantaina käyn yhes tapahtumas Kuopiossa ja sit tullaan samana päivänä takasin Joensuuhun. Ens viikolla olis sit aika monta muistettavaa asiaa: kokeiden palautus, leiripalaveri, ostokset penkkareihin, abishow'n valmisteluu, abi-illallinen, penkkarit, wanhojentanssien kattomista ja sit viikon päätteeks lauantaina SAMI HEDBERGIN KEIKKA <3 Miun unelma käy toteen. Oon aina kattonu Hedbergin stand up- komiikkaa ja nauranu iha hulluna sille :)

Tähän loppuun muutama rentouttava luontokuva lokakuulta, joista osa on saattanu joskus olla miun blogis, mut ei se haittaa :)





 
Rentouttavaa loppuviikkoa kaikille! Käyn kuvailemassa taas tossa huomenna tai viimestään sunnuntaina :)
 
 
- Aino :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti