15. helmikuuta 2015

Tapahtumarikas loppuviikko

Hei kaikki!

Elikkäs... Keskiviikkona oli abi-illallinen Sirkkala-salissa :) Oli mahtavaa ruokaa, ihana seura ja mieleenpainuvaa ohjelmaa. Tässä sieltä puhelinkuva, jonka oon muuttanu meemiks :)


Torstaina oli penkkarit <3 Mie olin kai Robin Hood tai Peter Pan :D Torstai oli kyl yks parhaista päivistä ikinä. Menin koululle vähän ennen yheksää ja alettii heti heittelee karkkia koulussa, maalaamaan ykkösten ja kakkosten kasvoja huulipunalla ja kastelemaan niitä suihkupullojen avulla :D Sitten päästiin syömään, jonka jälkeen vaa ootettiin abishow'ta :) Sitte jo koitti abishow, joka oli ihan huikeen hauska xD Siihen kuulu abivideo, kilpailuja, ryhmänohjaajien palkintoja ja tittelien jakoo :)

Abishown jälkeen mentiin vaihtaa penkkarirekkavaatteet ja siirryttiin ulos antamaan alakoululaisille karkkia jonka jälkeen kiivettiin rekkoihin ja lähettiin matkaan. Penkkarirekassa oleminen oli jotai nii parasta <3 Huuettii siel ihan kunnolla ja heiteltiin karkkeja kaupunkikierroksen ajan. Ku oltiin menty takas koululle, tultiin rekoista pois ja siivottiin juhlasali abishown jäliltä. Sit käveltiin kaverien kaa vielä Rossoon jatkoille ja syötiin mahat ihan täyteen jonka jälkeen tulin bussilla kotiin vaa rentoutumaan :D Tässä muutama kuva penkkareista :)

Meiän koko kaveriporukka :3
 

Rekassa :) (iskän ottama kuva)
 
Miun asu :)
 
Jatkot :3
 
 
Perjantaina olin kuvailemassa miun kaverin Sofian wanhojen tansseja ekana amiksella ja sitte illalla areenalla :) Kuvia tuli yhteensä noin 900, hups :D Tuli ihan muistot mieleen omista wanhoista viime vuodelta :3 Tässäpä kuvia perjantailtaki :)
 
 

 
 
Eilen lauantaina yks miun pitkäaikanen unelma toteutu: pääsin Sami Hedbergin stand up- keikalle <3 Oltiin siel viiestää kaverien kaa, oli aivan mahtavaa ja huippuhauskaa <3
 
Hetkee ennen keikan alkua

Nimmarinjakopaikka

Iiks, sain nimmarin <3

Vasemmalta oikeelle: Tanja, Jenni, minä (selitän just tos kuvas jotai, siks suu auki), Aila ja Jassu

Yhteiskuva :3
 
Keikan jälkeen menin viel Ailalle yöks, jossa tehtiin ruokaa, kateltiin leffaa, juteltiin, nukuttiin, katottiin toinen miun eilen ostamista Sami Hedbergin DVD:stä, tehtii ruokaa ja katottii viel yks leffa ennen ku mie tulin kotiin :)
 
Sellasta tänään, huomenna alkaa taas pitkästä aikaa kirjotuksiin lukeminen :)
 
- Aino :)



2 kommenttia:

  1. ois kiva jos kirjottaisit useemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin yrittää ja uskon et onnistuu ku ei oo enää kouluu. Mut miun elämäs ei tapahu mitää ihmeellistä :D Toki voisin käyä kuvailemas useemmin :) Antakaa rohkeesti aiheita mistä voin kirjottaa :)

      Poista