10. elokuuta 2016

Muutto ja eka koulupäivä

Moi!

Huhhuh mikä hässäkkä ollu tässä viimesen viikon! Tosiaan tulin reissusta viime keskiviikkona aamuyöllä ja nyt oon jo muuttanu Tampereelle, asettunu asumaan ja tänään alko koulu :D Voitte vaan kuvitella millasta vuoristorataa mun tunteet on menny.

Keskiviikosta sunnuntaihin pakkailin, kutsuin kavereita ja tuttuja kylään, hoidin kaupunkiasioita ja kävin päiväkodilla moikkaamassa :) Ja noin sata muuta asiaa :D

Maanantaina sitten lähettiin yhentoista aikaan ajelee Tamperetta kohti, viiden aikaan oltiin perillä. Muuttoapuna oli iskän ja äidin lisäks Joni ja Jonin vanhemmat. Ku oltiin järjestelty tarpeeks yhelle päivälle, mentiin Jonin luo syömään ja viettämään iltaa. Sitten äiti ja iskä ajo Turkuun yöks.

Eilen tiistaina käytiin Jonin ja Jonin pikkusiskon kanssa kaupunkiasioilla, osteltiin mulle kaikkee tarpeellista, muun muassa roskis ja tulostin ja sit mentiin asunnolle järjestelee loppuun.

Tässäpä kuvia miun huoneesta :)















Kämppiksen kanssa yhteinen keittokomero:



Vaatehuone:


Joni laitto miun vaatehuoneeseen tollaset hienot valot <3

Eteisen kenkiä

Maisemat miun huoneen ikkunasta

Ja loppuun vielä pari laajaa kuvaa jotta hahmottaisitte kokonaisuuden :)



Miun huoneeseen tulee tänään vielä jalkalamppu ja matto sekä myöhemmin telkkari ja tulostin :)

Tänään oli myös eka koulupäivä. Heräsin 6.45, kävin suihkussa, valmistauduin ja lähin klo 8.15 kävelemään. Selvisin ehjin nahoin ja ajoissa koululle pienestä eksymisestä huolimatta :) Koulussa saatiin lähinnä perusinfoja ja silleen. Päästiin klo 14.15. Koulupäivä oli kiva, sain jo uusia kavereita :) 

Hyvää loppuviikkoo kaikille!

- Aino :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti