20. elokuuta 2016

MINÄ 20 VUOTTA??

Moi kaikki!

Anteeks tästä hiljaisuudesta, elämässä ei oo tapahtunu oikeestaan mitään muuta kun koulua, Jonin näkemistä ja kämpän valmiiks laittamista :)

Nopeesti näistä muutamasta päivästä ennen varsinaiseen aiheeseen siirtymistä: miun lukiokaveri Tanja kävi miun luona tiistaina. Oli ihanaa päästä juttelee jollekin, jonka kaa oon tuntenu ja sekoillu 4 vuotta :) Torstaina koulukavereita tuli käymään miun luona teellä ja kakulla :) 




Ollaan aina nii normaaleja Tanjan kanssa <3 :D



Sitten eiliseen, eli perjantaihin, jolloin täytin 20 vuotta?! 

Olin koulussa klo 8.15-13.30. Sitten kävelin kotiin, vaihoin vaatteet ja ootin, että Joni hakee miut. Sitten Joni haki miut ja ajettiin Ravintola Näsinneulaan syömään :) Erittäin hyvä ateria syötyämme mentiin miun kämpän kautta yläasteikästen nuortenitaan, johon lupauduin tulla "henkilökuntaan" eli staffiin :) Sitten tultiin vielä laittamaan miun telkkari kuntoon. Illalla vielä skypetin vanhempien kaa :)

Sellanen oli miun 20- vuotis synttäripäivä :)

Tässä vielä kuvia synttäreistä



Ruusut odotti pöydässä <3








Särkänniemi




<3

Tänään ja huomenna meinaan vaan rentoutuu, kattoo telkkarii ja siivota. Ihanaa ku ei oo sen kummempia suunnitelmia. Kämppis tulee maanantaina tänne ja se jännittää jostain syystä tosi paljon. Hyvää viikonloppua kaikille! 

- Aino :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti