7. maaliskuuta 2016

Lomaviikko

Moi!

Elikkäs Joni tuli meille yöks puoltoista viikkoo sit perjantaina. Perjantaina me ei muuta keretty tehä ku syödä ja nukkuu. Lauantaina me käytiin ajelemassa ja syömässä ja sit ajettiin Kolille, jossa käytiin illalla vielä laskee pulkamäkee porukalla. Sunnuntaina mentiin laskettelemaan Loma-Kolille ja illalla käytiin saunassa ja hengailtiin. Maanantaina oli oikeestaan sama meininki ku sunnuntaina paitsi että käytiin myös Ukko-Kolilla. Tiistaina sitten miun jalat oli jo sen verran kipeet (laskettelumono paino sääriluita nii paljon että laskettelu oli suorastaan tuskasta), etten lasketellu ku muutaman laskun aamupäivällä ja iltapäivä sit pitkälti levättiin Jonin kaa, kunnes mentiin laavulle paistaa vaahtokarkkeja. Keskiviikkona sit mentiin yhteen venäläisten rakentamaan kylpylään muutamaks tunniks. Kylpylässä oli viis erilaista saunaa: perus suomalainen sauna, höyrysauna, aromisauna, aurinkosauna ja suolasauna. Kylpylässä lillumisen jälkeen mentiin mökille ja sieltä mentiin vielä illaks paistaa makkaraa ja vaahtokarkkeja laavulle. Tässä puhelinkuvia Kolin reissusta :)

Kreikkalaisen ravintolan jälkiruoka, legendaarinen banana split <3 





Kaakao <3






Käytiin jäällä kävelee :)






Torstaina kävin pakkaamassa tavarat kotona ja sit ajeltiin Joensuusta Lempääälään :) Torstaista sunnuntaihin olin sit Jonilla Lempäälässä. Käytiin kattomassa Zootropolis, jonka kattomista ehottomasti suosittelen! Ihan mahtavan hauska leffa! Muuten sit vaa hengailtiin :) 


Sairaan nopeet

Nyt oon takas Ryttylässä, ja täällä oon vielä kolme viikkoo, jonka jälkeen meen päiväkotiin töihin kolmeks kuukaudeks :) 

Hyvää tätä viikkoa ja lomalaisille hyvää lomaa! <3

- Aino :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti