2. helmikuuta 2016

Vapaan viikonlopun ruanlaittoja

Moi!

Elikkä viime viikonloppuna mie vietin vapaan viikonlopun. Päätin jo ennen viikonloppua olla vegaani tän viikonlopun ihan vaan kokeillaakseni, auttaako se oloon.

Perjantaina söin salaattia, jossa oli kirsikkatomaatteja, avokadoa ja halloumijuustoa :)

Mutakakkuaaaa <3


Lauantaina söin kvinoaa, herkkusieniä ja pakastevihanneksia

Sunnuntaina söin herkkusieniä, paprikaa ja halloumijuustoa. 

Eipä tässä erikoidempaa, perjantaina taas Lempäälään. Sitä odotellessa et nään rakkaan <3 Aiotaan ainaki mennä kattomaan elokuviin The Revenant, joka on tullu ensi-iltaan (ainakin Suomeen) 29.1 eli viime perjantaina :) 

Hyvää viikonjatkoa kaikille! 

- Aino :) 



8 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus, mitä mieltä oot auttoiko tuo kokeilu, minkälaiset fiilikset jäi?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei auttanut, nyt kokeilen seuraavaks et vähennän perunan ja riisin syöntiä :) Jäi aika hyvät fiilikset, vaikkei auttanu oloon niin ainakin tuli kokeiltua :)

      Poista
    2. Pystytkö tarkentamaan minkälaiseen oloon tarviit apua, sitten ehkä voisi vinkata jotakin?:)

      Poista
    3. Mikään ruokavalio ei tuu auttamaan kahden päivän kokeilulla sen voin sanoa. Elimistö tarvii aikaa ainakin viikon ellei kuukausia että positiiviset vaikutukset alkaa näkymään pysyvästi. Suosittelisin raakavegaaniruokavaliota jossa jätetään pois kaikki viljat yms ja eläinkunnan tuotteet, ja syödään pelkästään kypsentämättömiä hedelmiä, vihanneksia ja kasviksia. Kalsiumin ja proteiinin tarve täyttyy helposti lihan ja maidon sijaan myös esimerkiksi lehti- ja parsakaalilla sekä pähkinöillä. Kuulostaa varmaan kyllä turhan suurelta muutokselta henkilölle joka ei "vegaaniruokavaliota" kokeillessaankaan pärjää ilman maitotuotteita (mitä nyt postauksesta käy ilmi). Tottakai siinä on paljon karsittavaa mutta pois ei joudu jättämään mitään mitä ihminen oikeasti tarvitsisi. Kannattaa myös muistaa että pysyvät muutokset olossa saavuttaa ainoastaan pysyvällä ruokavaliolla, ei millään humpuukikokeiluilla:)

      Poista
  2. Vegaanit ei syö juustoa tai mitään muutakaan eläinkunnan tuotteita (mitä mutakakkuunkin tarvitaan). Mut kiva ajatus tuo kokeilu kasvisruokavalioon! Mitä muuten meinasit tehdä ensi vuonna kun ryttylästä pääset? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ookei :) ja haen yhteyshaussa Tampereelle, Hämeenlinnaan ja jonneki muualle Tampereen lähelle viel lähihoitajaks :)

      Poista
  3. Tosi kiva postaus itsekkin ole tehnyt noin joinakin viikonloppuina

    VastaaPoista