29. lokakuuta 2015

Terveisiä

Hei kaikki!

Hihii, pääsenkin kirjoittelemaan blogiin, nimittäin opiston atk-luokan tietokoneella. Nyt ei oo aikaa kirjotella hirveesti, koska kohta puoleen on ruoka, mutta nyt laitan tänne muutamia kuvia mitä oon viime päivinä ottanu. Toissapäivänä oltiin kahen kaverin kaa kävelemässä ja valokuvailemassa Turkhaudan järvellä.




Kultainen hetki ennen auringonlaskua

Valokuvaaja työssään





Auringonlaskun toisella puolen

Liftattiin kaverien kaa ihan läpällä ja oikeesti päästiin jonkun randomin kyydissä muutama sata metriä :D Aijjai se oli hauskaa. 

Eipä tässä muuta maata mullistavaa oo tapahtunut, ens viikon toimintaviikkoo oon kovasti yrittäny järjestellä kovasta stressistä huolimatta. Vaikeitakin hetkiä on toki ollut mutta pääasiassa on ollu hauskaa järjestää tota viikkoo, tehä opetuksia, delegoita tehtäviä ihmisille, pitää yhteyttä yhteyshenkilölle, infota tiimiläisille juttuja ja nin edelleen. Ootan kyl ens viikkoo innolla. Onneks ainakin suurin osa tästä stressistä, ahistuksesta ja paineesta helpottaa ens viikon jälkeen. Sit voi taas vähäks aikaa rentoutuu ja rauhottuu opiskelurytmin ääreen. 

- Aino :)

2 kommenttia: