12. lokakuuta 2015

Nuhailua

Moi kaikki!

Kuten otsikostakin voi päätellä, oon taas kipeenä. Se on syy sille miks en oo kuvaillu/kirjotellu tänne. Tää nuha on toinen tänä syksynä, ja tällä kertaa tähän sisältyy nenän tukkosuutta, kurkkukipua, yskää, korvan lukossa oloa ja äänenpainetta. Oon ollu tiistaista asti kipee. Eli huomenna tulee viikko. En jaksais enää olla kipee :( En oo tosiaan kuvaillu yhtään tässä. Paitsi puhelimella. Tässä on muutama puhelinkuva viime päiviltä:

Viime viikon aamukuura :)

Tein ruokaa perjantaina :P Nam, se oli hyvää!

Lauantai oli vähän parempi päivä kipeilyn osalta ja sen kunniaks vietin rennon päivän enkä poistunu koko rakennuksesta koko päivänä :D Meikkasin myös kunnolla ja katoin Netflixistä liikaa leffoja :D

Lauantaina myös käytiin kaverin kanssa kattomassa leffa alakerran telkkarista. Samalla nautittiin kaupan mutakakusta. Ah, niin hyvää!
 
Ens viikolla on etäopiskeluviikko, jollon tuun Joensuuhun. Joensuussa teen yhtä kouluhommaa (luen kirjan ja teen siitä tehtäviä), sit on fysioterapia, hammaslääkäri, nuortenleiri ja sit vaan nään kavereita ja käyn nuortenillassa ja ajelemassa ympäri Joensuuta. :)
 
 Tällanen postaus tällä kertaa, kirjottelen varmaan tällä viikolla vähän enemmän kun viime viikolla, riippuen tietty olosta ja siitä, tuleeko käytyy kuvailemassa. :)
 
- Aino :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti