24. syyskuuta 2014

Kokeita ja vapaata

Moikka kaikki :)

Maanantaina miulla oli matikan koe, joka meni suht hyvin, koska sain kerranki kaikista seittemästä tehtävästä jonkinlaiset loogiset vastaukset :D No okei, myönnän että yhen tehtävän B- kohta jäi tyhjäks ku en vaan yksinkertasesti osannu sitä. Matikan kokeen jälkeen menin bussilla kaupunkiin ja kävin siivoomassa yhen mummon luona. Sitte kävelin bussipysäkille tarkotuksena mennä kaverille ja hyppäsin väärään bussiin (hyvä mie) ja sit päädyin vähän sivuun oikeesta reitistä :D No ei sit muuta ku kävelemään kaveria vastaan ku se kävi hakee miut pyörällä :D Maanantaina Joensuussa oli siis ilmaset bussit kaikilla reiteillä joka suuntaan koko päivän :) Joten säästin sen ansiosta 6,60 euroo :)
Kaverin luona myö vaan oltiin, puhuttiin ruotsia, puhuttiin kaikesta muutaki ja syötiin. Sitten kaveri toi miut kotii ja loppupäivän vaan olin :D

Eilen tiistaina oli ruotsin puhekurssin koe. Se ei menny iha niinku oisin halunnu, koska takertelin sanoissa tosi paljon enkä keksiny muutamia tärkeitä sanoja mitä ne on ruotsiks. Mutta se on ohi ja oon erittäin helpottunu siitä. Kokeen jälkeen menin bussilla kaupunkiin syömään Subissa ja tappamaan aikaa. Kahentoista aikaan mie menin sitten salille käymään ohjaajan kanssa uutta, rankempaa saliohjelmaa. Se oikeesti oli rankka koska vaikka kävin eilen salilla ja venyttelin ihan kunnolla reenin jälkeen, vieläki miun takareidet, hartiat, niska ja vatsalihakset on kipeinä. Eilen myöhemmin kävin vahtimassa kahta lasta yhen kokouksen ajan.

Tänään mie oon vaan ollu koska ei oo kokeita enää tässä jaksossa joten kouluu ois vasta tiistaina :P Oon siivoillu, tiskannu, käyny kaupassa äidin pyörällä, koska omasta pyörästä on takarengas puhennu :c Käytiin puolikkaalla ajotunnilla, jotta saahaan yks tunti täyteen :)

Mie onnistuin vilustuttaa eilen itteni, ku kävelin bussipysäkiltä kotiin ja sukat kastu :( Joten tänään on ollu huono olo, oksettanu, pyörryttäny, sattunu päähä ja ollu tosi voimaton olo. Eilen myös sato rännän ja lumen sekotusta koko päivän joten meille tuli periaatteessa ensilumi :D Ton räntä/lumipyryn takia meillä oli eilen ensin pari pienempää sähkökatkosta ja sitte oli sellane reilun puolen tunnin kunnon sähkökatkos :( Mutta onneks sit sähköt palas ennen ku puhelimesta loppu akku tai pakastimen ruuat meni pilalle :) Tähän loppuun vielä kuva eilisestä ihanasta säästä </3 Tällasta täl kertaa :) En oo ehtiny kuvailemaan, mutta ehkä huomenna meen.. Riippuu säästä ja olosta. Moikkaa :)
- Aino :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti