19. syyskuuta 2014

Helpottunut huokaisu

Moi kaikki :)

Täällä kirjoittelee helpottunut bloggaaja. Oon helpottunu siks koska ruotsin kirjotukset on ohi <3 Ai että mikä tunne. Aamulla olin nii paniikis enne koetta että tärisin tosi paljon ja en ollu koskaa nii jännittyny miun elämän aikana :o Ku miun nimi lausuttiin ja menin saliin, miun jalat tutis nii paljo et pelkäsin kaatuvani :(

Miun paikka oli ihan eessä vasemmas kulmas, suoraan yhen kellon eessä. Sen kellon tikitys oli nii hermoja raastavaa että meinas mennä välil hermo siihen mut onneks pystyin pitää itteni rauhallisena. Sit varttii vaille kahentoista aikaan alko ahistamaan nii paljon se hilajsuus siellä salissa, että oli pakko päästä sieltä pois. Sit päätin vaan tehä sen kirjotelman loppuun ja lähtee sieltä vaikken saanu kahteen avokysymykseen vastausta.

Kaiken kaikkiaan oon ihan hyvil mielin koska tein parhaani ja se riittää miulle koska loppujenlopuks miun yo-kirjotusten tuloksil ei oo mitää väliä koska haen amk:hon :p

Hyvää viikonloppuu kaikki <3

- Aino

8 kommenttia:

  1. 1. Miten valmistauduit pitkän ruotsin kirjotuksiin? 2. milloin alotit lukemaan? 3. mitä numeroita sait ruotsin kursseista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. Kirjotin vaikeet sanat wordiin kappalejärjestyksessä ja kävin niitä läpi, sit katoin monisteet läpi ja viimesen viikon ennen kirjotuksia katoin Grammatikin läpi. 2. Alotin kesäkuun puoles välis. 3. No tuota... Oon saanu numeroista nelosesta kutoseen että... Mutta enkussa oon huonompi ku ruotsissa joten..

      Poista
  2. Eikö pelota jos ruotsi ei meekkää läpi ja et siks valmistu keväällä? Oliko mite vaikee kuuntelu ja koe?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tässä pelottaaki.. Just laitoin noin puol tuntia sitte viestin miun ruotsin opelle Wilmassa jossa kyselin alustavia tuloksia ja vastausta nyt jännityksellä oottelen... Ja kuuntelu oli vaikeempi ku koe :)

      Poista
  3. Joko sait tiedon alustavasta numerosta,mikä se on? Itteä pelottaa uskaltaskohan kokeilla pitkää ruotsia kun oon enkussa niin surkee mut ruotsissa aina ollu 9 oppilas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alustavasti sain A:n, joten se on läpi. Nyt vaan toivon että YTL on armollinen eikä tiukenna pisterajoja :) Ja kannattaa kokeilla pitkää ruotsia ku oot noi hyvä ruotsissa ^^ Tottakai se vähä aina riippuu että millanen koe on tehty mutta nii :)

      Poista
  4. Etkö lukenu ruotsin kielisiä kirjoja/kattonu ruotsin kielisiä uutisia/elokuvia yms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin ruotsalaisia uutisia yhestä lehestä ja kuuntelin ruotsalaisia kappaleita YouTubesta ja luin samalla lyriikoita.

      Poista