15. joulukuuta 2015

Rakkautta

Moikka taas!

Kamala miten hiljaa mie oon taas ollu :o En oo kai vaan jaksanu kirjottaa, vaikka aikaa ois ollu.

Raamattubreikin jälkeen oli pari vapaapäivää. Ekana vapaapäivänä mie vaan hölläilin, söin ja rentouduin. Toisena vapaapäivänä mentiin ensin muutaman tytön kanssa shoppailemaan Tikkurilan lähelle. Sieltä mie menin miun poikaystävän luo. Hetkinen. MITÄ?? Kyllä, aloin seurustelemaan tasan viikko sitten. Miun poikaystävä on Lempäälässä asuva 18-vuotia kokkiopiskelija :) Olin rakkaan luona muutaman tunnin, ja sit palasin takas Ryttylään.

Sitten oli keskiviikosta perjantaihin normaalia koulua.

Perjantaina menin taas rakkaan luo, tällä kertaa koko viikonlopuks. Perjantaina käytiin Tampere- tornin ylimmässä kerroksessa kahvila Morossa ja sen jälkeen käytiin ajelemassa urheiluautolla jonkunaikaa :) Sieltä mentiin rakkaan kaverin yllätyssynttäreille, josta mentiin sit rakkaan luo kahtelee leffaa ja hengaamaan.


Buffet <3

Tampere korkealta

Tällasella autolla ajeltiin :p


Lauantaina käytiin Funparkissa ja Ideaparkissa. Olin siellä ekaa kertaa ikinä, ja oli kyllä ikimuistonen reissu. Riehuttiin Hoplopissa ja käytiin niissä laitteissa, missä mie uskalsin käydä :D Funparkista mentiin rakkaan luo syömään, ja sieltä Verkkokaupan kautta nuorteniltaan helluntaiseurakuntaan ja sieltä rakkaalle taas kattoo leffaa jne :)

Nuortenilta :)

Sunnuntaina sit käytiin helluntaiseurakunnassa vetämässä kahvitusvuoro muutamien muiden kanssa. Sieltä käytiin hakemassa kiinalaista, mentiin rakkaan luo syömään ja sieltä mentiin vielä rakkaan kanssa kahestaan kahville ja parille asialle Ideaparkiin. Kerettiin vielä kattoo yks leffa melkein kokonaan ennen kun miun piti lähtee rautatieasemalle.

Käsi kädessä <3

<3 

Nyt mie oikeesti yritän postailla sen minkä kerkeen! Tällä viikolla on torstaihin asti enemmän tai vähemmän normaalia opiskelua ja perjantaina on sit joulujuhla ja kotiinmeno. Onneks jatkan täällä viel keväällä, nii ei oo ihan niin haikee ja surullinen olo :) 

- Aino :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti