5. syyskuuta 2015

Muistot kirjaan

Moi kaikki!

Anteeks taas ku oon ollu niin hiljanen täällä blogin puolella. Tällä kertaa syy on se, että en oo yksinkertasesti jaksanu kirjotella, koska oon ollu kipeenä sunnuntaista asti enkä oo kuvaillukaa melkeen ollenkaan.

Mie tein tosiaan Ifolor-kirjan miun tähän asti ottamista parhasta kuvista vuosilta 2013-2015 eli niiltä ajoilta ku miulla on ollu järjestelmäkamera. Tilasin sen viime viikon torstaina ja tiistaina se jo tuli :) Olin ihan innoissani, koska on nii erilaista kattoo omia kuviaan paperiversiona ku tietokoneen näytöltä. Sitä paitsi nyt ne kuvat on helpommin saatavilla, kun ei tarttee kirjotella mitään salasanoja ja ettii kuvia tietokoneen kansioiden kätköistä, jotta sais katella just niitä tiettyjä lempikuvia. Tässäpä kuvia siitä kirjasta :)

Kirjan kansi

































 
Sellasta tällä kertaa :) Nyt oon viikonlopun ajan kaverilla Lahdessa. Eilen vaan oltiin, katottiin Serranoita, syötiin ja katottiin telkkaria/nukuttiin. Tänään hoitelen asioita kaupungilla ja sit mennään kattomaan Kätyrit leffateatteriin :D Hauskaa viikonloppua ja alkuviikkoa kaikille!
 
- Aino :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti