12. kesäkuuta 2015

Hengausta erittäin hyvässä seurassa

Moikka kaikki!

Maanantaina tosiaan miun poikaystävä tuli käymään täällä meillä. HETKINEN!! Kyllä, oon seurustellu reilut kaks kuukautta nyt :) En oo kehannu paljastaa ku en tienny kui vakavaa tää on. Mut onpahan seki nyt julki. Miun poikaystävä on Tampereelta ja on muutaman vuoden minuu vanhempi.

Minä ja hän <3


Miun poikaystävä tuli meille maanantaina. Sillon mentiin vaan syömään Toreroon ja muuten vaa hengattiin miun huoneessa. Tiistaina käytiin heittämässä miun naapuri Kontiolahen ampumahiihtostadiumille yhelle leirille. Sen jälkeen käytiin Prismasta käymässä ruokaa, jonka jälkeen mentiin Expertin ja Gigantin kautta meille. Sitten katottiin telkkaria, tehtiin ruokaa, syötiin, pestiin grilli ja taas vaan rentouduttiin :)

Aika maukas grilli meillä ellen sanois

 
Tiistaina lähettiin vielä keilaamaan tunniks jonka jälkeen käytiin kebabilla ja sit tultiin meille hengaamaan :) Keskiviikkona miulla oli autokoulun kakkosvaiheen ryhmäajo, jonne miun poikaystäväki pääs mukaan. Ajettiin Ilomantsin ja Enon kautta takas Joensuuhun. :) Sitten tultiin meille syömään ja lepäilemään. Viiden aikaan lähettii ajelee Kolia päin kattelee maisemia, kävelemään ja nauttimaan yhteisestä ajasta.
 


 
 
Kolilta kotiuduttuamme hengattiin viel miun huonees loppuilta. Torstaina oli jo miun poikaystävän aika lähtee kotiin. Heitin sen linja-autoasemalle yheksäks ja sen jälkeen ajelin kotiin ja siivosin kaks tuntia :D Sitte hengasin naapurin kanssa, kävin kahen kaverin kanssa pizzalla ja sit hengattiin toisen kaverin kanssa meillä. Sitte rentouduin loppuillan ja kattelin telkkaria.
 
Tänää oon vaan heränny, noussu, syöny aamupalan ja kattonu telkkaria. Sit päätin ryhdistäytyy ja alan tänään kattelee vuokrakämppiä :) Eka käyn ostamassa yhen tietokoneosan. :)
 
Tää päivitys oli tässä, huomenna meen jäätelölle kolmen kaverin kaa jotka asuu Kiinassa ja sit meen melkein vuorokaudeks vahtimaan kolmee lasta miun tutuille :)
 
- Aino :)

1 kommentti:

  1. Moikka! Sulle olis tarjolla haastetta blogissani. :)

    http://satumaaritanneli.blogspot.fi/2015/06/liebster-awards.html

    VastaaPoista