30. huhtikuuta 2015

Vappukuulumisia

Moikka!

Kamala, miten mie en oo muistanu kirjotella tänne mitään :o Anteeks :( Tässä välissä ku en oo postaillu, on tapahtunu vaikka sun mitä :) Sain uuden puhelimen (LG G3 S, suosittelen ERITTÄIN lämpimästi), kävin salilla, kävin työvoimatoimistolla ja sain sieltä yhteydenoton. Näiden lisäks sain hankittua lakkiaisiin kaula- ja rannekorun :) Ja sain suunniteltuu parin naisen kanssa lakkiaisten menuuta ja vähän muutakin. Huhhuh. Valitettavasti valokuvia en oo ottanu koska sää ei oo ollu nii kaunis :(

Noniin, mistäs mie alotan... Alotan työvoimatoimistosta. Elikkä mie pyöräilin työvoimatoimistolle maanantaina, koska on ollu mielessä ilmottaa itteni työnhakijaks niitten nettisivuilla, jos vaikka saisin töitä sitä kautta. Sain sieltä lapun, jossa oli ohjeet siihen, miten työvoimatoimiston nettisivuilla ilmottaudutaan työnhakijaks. Tein sen heti maanantai-iltana. Noh, tänään torstaina sain jo yhteydenoton sieltä puhelimitse, ja sain henkilökohtasen asiantuntijan itelleni, jonka kanssa etitään miulle sopivaa työtä :) Kerroin tän siks, että jos/kun miun blogia lukee epätoivoset työnhakijat, nii työvoimatoimisto on erittäin hyvä polku siihen :)

Sit voisin kertoo miun puhelimesta :) Ostin siis Verkkokaupasta LG G3 S:n, koska Samsung alko lagailee aika paljon. Hain tän puhelimen maanantaina Matkahuollosta ja laitoin samantien laturiin ja yhen palaverin jälkeen otin sen jo käyttöön. Tää uus puhelin on 0,7 tuumaa isompi kun edellinen ja sen kyllä huomaa kun tota ei vaan pysty käyttää yhellä kädellä :D Taino pystyis varmaan ilman tota suojakoteloa, mutta haluun et tossa on jotain suojana. Eikä toi mahu ees housuntaskuun, eli joudun koko ajan kantamaan sitä kädessä ja aina ku meen jonnekki, joudun ottaa pelkälle puhelimelle pienen laukun mukaan :D Tässä puhelimessa ei oo mitään moitittavaa, on nopee ja helppo oppii käyttää tätä, jos on ollu aiemmin Anroid-puhelin.

Lakkiaiskoruja en viitti paljastaa enkä menuuta, sen näätte sitten tasan kuukauden päästä lakkiaispäivänä (kamala ku aika menee nopeesti) :o Sen verran sanon, että on ihan sikana vielä tekemistä, ostettavaa, kokeiltavaa, kokattavaa ja siivottavaa ennen juhlapäivää, mutta oon innoissani tästä. Hyvä tästä vielä tulee, kunhan saan sen lakin virallisesti :D Ens viikolla alan ostelee tavaroita, jotka säilyy tän kuukauden hyvinä, eli teepusseja, servettejä, sokeria, kahvia ja sen sellasta :)

Vapun mie aion viettää kotona hengaillen, huomenna jos on hyvä sää nii meen valokuvailee, ja muutenki vois viikonloppuna kuvailla pitkästä aikaa :)

Hyvää vappua kaikille! Ens vuonna mieki saan (ehkä) kulkee valkolakki päässä pitkin katuja :3 Jännää!

- Aino :)

3 kommenttia: