14. maaliskuuta 2015

Ah, ihana kevät

Mooi :)

Eilen ja tänään mie oon fiilistelly tosi paljon sitä, et kevät alkaa pikkuhiljaa saapumaan Suomeen. Mie rakastan kevättä. Se on miun lempivuodenaika <3 :) Linnut laulaa, aurinko paistaa, ei oo yhtään pilviä taivaalla ja lumet sulaa :)

Eilen perjantaina mie kävin aamulla viemässä miun naapurin tytön ja hänen äidin rautatieasemalle. Siitä lähin suoraan kauppaan ja kotiin. Sit mie laskeskelin matikkaa ja siivoilin. Joskus puol kolmen aikaan lähin ajelemaan kaverin luo Utraan ja käytiin kuvailemassa Utransaaressa :) Sit siitä ajoin salille ja kotiin. Illalla kävin nuortenillassa ja koska siellä meni vaan vähä reilu tunti, päätin lähtee ajelemaan sinne missä en oo vielä käyny Joensuussa kauheesti. Noo, eksyin muutaman kerran mut se oli vaa hauskaa :D Sain popittaa rauhassa radioo kovalla ja olla omassa rauhassa ilman et kukaan huomauttelee koko ajan miun ajotyylistä. Tässä muutama kuva sieltä Utransaaresta :)



Niin kaunista <3




 
 
Tänään mie kävin Repokalliolla valokuvailemassa :) Oi että oli tänäänki ihana keli <3 Tässäpä sieltä kuvia :)
 
 


 





 
Tässä postauksessa on nyt tosi monta kuvaa, anteeks :D En vaa osaa valita noista parhaita :) Mutta tää oli tällä kertaa tässä, nauttikaa keväästä! :)
 
- Aino :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti