10. lokakuuta 2014

Muodonmuutos, gaalassa kuvailua ja isoja ostoksia

Heii kaikki lukijat :)

Keskiviikkona mie olin kuvailemassa koulun lehteen ykkösten Gaalassa Kerubissa. Sinänsä aika haikee tapahtuma, koska kyseessä oli viimenen Niinivaaran lukion ykkösten gaala. Tää johtuu siitä, että ens syksynä meiän lukio yhistyy Joensuun Yhteiskoulun lukion kanssa :( Olin siis kuvailemassa meiän koulun lehteen miun kaverin kanssa. Oli ihan huipputunnelma ja hauskaa. :) Saas nähä pitääkö ykköset lupauksensa kunnioittaa vanhempia oppilaita esimerkiks avaamalla niille ovet :p Tässäpä muutamia kuvia sieltä :)





Keskiviikkona kolmoishypärin aikaan kävin vaihtamas vähän kampausta :) Lopputuloksena oli lyhyemmät, tummanruskeet hiukset, joissa on kunnolliset lyhemmät etuhiukset. Oon tästä muutoksesta erittäin ilonen ja ylpee :) Tällanen kampaus:



Uuden kampauksen lisäks miul on uus läppäri - tai, no ensimmäinen oma läppäri. Tää on tällane Lenovon uusinta uutta oleva läppäri, joka taittuu tabletiks. Ja tässä on kosketusnäyttö. Oon tästä tosi ilonen ja osaan jopa käyttää tätä ekan päivän jälkeen. :D Tässä pari kuvaa tästä vempeleestä.



 
Tässäpä kaikki tällä kertaa.
 
EIPÄS OLE! Siis tänään miulla alko loma, woopwoop <3 Ajetaan äitin ja iskän kaa maanantai-illasta Helsinkiin, yövytään siellä ja tiistaina aamulla lennetään Split -nimiseen kaupunkiin Kroatiaan :3 Takas tullaan vasta lauantaina, joten blogi on noin viikon tauolla. Sitten saatte nähä kuvia ja kuulla kuulumisia lämpimästä Kroatiasta.
 
Mutta nyt tää oli tässä, jatkampa kuvien siirrolla uuteen läppäriin ja Skype- kontaktien hakuun. Moikkelis moiii ja hyvää lomaa niille joilla se alko nyt :)
 
- Aino :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti